Status på maven/badebolden

Min mave er blevet KÆMPE stor synes jeg, det er helt vildt, og jeg bliver tit selv ret overrasket over hvor stor den er.

Netop derfor skal man jo have taget nogle billeder af den mave, så man kan huske hvordan det så ud, når den en dag er (mere eller mindre) væk. MEN jeg er virkelig ikke til de klassiske graviditetsbilleder, selvom de kan være ganske smukke.

Derfor endte jeg med at tage et par kjoler i en pose, og hive Nicholas med ud på en gåtur rundt i byen, og så tog vi ellers bare en hel masse billeder af mig. Jeg ligner jo selvfølgelig en tåbe på rigtig mange af dem, sådan skal det vel være, men der er altså også nogle ret så fede billeder, hvis jeg altså selv skal sige det. Her er nogle af de billeder jeg bedst selv kan lide, specielt det sidste er jeg ret vild med.

Kys herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s