Budapest

Ej hvor har jeg bare haft nogle vildt gode dage i Budapest! Det er jo virkelig en skøn by, som jeg helt klart kommer til at besøge igen en dag.

Og på trods af at vi “kun” havde to og en halv dag dernede synes jeg virkelig at vi har oplevet meget af byen. Udover at vi selvfølgelig også har været i spa hver dag, hvilket vores kroppe virkelig har nydt, for der er godt nok blevet gået mange skridt.

Når jeg er på storbyferie elsker jeg virkelig at man bare går rundt og oplever byen, og ser hvad den har at byde på udover de steder man bare skal se. Vi fandt fx en mega hyggelig gård, hvor der blev solgt planter og diverse brugskunst og vi sad i solen og fik lækre lemonader og veganske pizzaer.

Shopping hører selvfølgelig også til når man er på storbyferie, og selvom min mave gør at jeg ikke shopper så meget, fordi jeg alligevel ikke kan passe noget tøj, så fik jeg shoppet en smule. Købte jo bare sko i stedet for, og selvom jeg aldrig troede at jeg skulle eje birkenstok sandaler fandt jeg et par, som jeg blev nødt til at have. Faktisk købte 3 ud af os 4 nye birkenstok, fordi de var lidt billigere dernede.

Jeg kan virkelig anbefale at tage til Budapest hvis man er til hyggelige storbyer, for den kategori passer helt perfekt her.

Udover det kan jeg helt klart anbefale at man går en tur på Magtetheøen, som egentlig er lidt som en kæmpe park, og som er så hyggelig og smuk med en masse blomster.

Kys herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s