Mine bedste eBay køb

Jeg er lidt af en eBay shopaholic kan man vidst godt sige, og gennem årene har jeg virkelig gjort mig nogle gode køb (og nogle knap så gode). Derfor synes jeg også at det er oplagt at lave et indlæg i ny og næ og vise de bedste ting frem, og give tippet videre, så I også kan gøre jer nogle gode køb!

Så de bedste køb fra de sidste måneder kommer her

Den her vandflaske elsker jeg! Bunden er lavet sådan at man kan putte en halv citrusfrugt i, og det er helt perfekt til mig der elsker vand med citron! Jeg har den gerne liggende i køleskabet og den bliver fyldt flere gange om dagen. Og så til omkring 30 kroner er det ikke galt.

Item number: 172690311766

Flamingolampen er også en af mine klare favoritter til lille bebs. Den står klar på puslebordet, og jeg tror at vi bliver rigtig glade for den om natten når der skal skiftes ble. Jeg synes at den er så fin og sjov og den kostede ikke mere end 27 kroner. Der er flere forskellige slags man kan købe, blandt andet en sky, ananas, giraf, hjerte og mange flere, og de er faktisk alle sammen rigtig fine!

Item number: 253263510788

Til babyfisen har jeg også købt det her, det er sådan et tæppe som man kan hænge op i stedet for tapet eller billeder, og selvom jeg ikke helt ved hvor det skal være endnu er jeg helt vild med det. Det her kostede lige omkring 70 kroner, og de kan findes med så mange forskellige flotte mønstre og print, hvis man søger på tapestry.

Item number: 152779472093

Jeg har også bestilt nogle forskellige sjove strømper hjem, som jeg glæder mig til at bruge når vejret bliver til bare ben. De bliver så fine til lige at pifte et outfit lidt op med. De her tre par har kostet omkring 5 kroner per par.

Item number på tynde glimmer strømper: 142653564462

Item number på prikkede strømper: 371922643207

Item number på fishnet strømper med sløjfe bagpå: 282438541182

Jeg håber at nogle af jer kan bruge disse anbefalinger, de her køb er i hvert fald nogle jeg er rigtig glad for.

Kys herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s