Var det planlagt?

Det bliver jeg virkelig spurgt om ofte. Jeg ved ikke om det bare er noget man spørger om eller om det er fordi jeg er en “ung mor” at jeg bliver spurgt. Men ja det var planlagt, og vi begyndte faktisk at snakke om børn, ret hurtigt i vores forhold.

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville have børn tidligt, eller at det i hvert fald ikke var noget jeg ville udskyde til fordel for andre ting som uddannelse, job osv. Jeg føler absolut ikke at mit liv ender fordi jeg får et barn nu, og jeg tror bestemt heller ikke at jeg har været i byen sidste gang i mit liv, men jeg er så klar på familielivet, og nyder faktisk at gå tidligt i seng med en film og slik en lørdag aften. Jeg ser det heller ikke som at et barn udelukker en masse ting, selvfølgelig kan jeg ikke rende i byen og drikke mig fuld hver weekend, men jeg tror på at for at man bliver en god mor, skal man huske at gøre noget for sig selv til tider, og så er det jo skønt at vi er to om det og har et kæmpe netværk der til en hver tid vil hjælpe.

Jeg tror at det bliver skønt at være mor som ung, og stadig have en masse “unge år” tilbage når mine børn selv bliver voksne. Og jeg glæder mig helt vildt! Nu er der altså kun omkring tre måneder til!

Kys herfra!

En tanke omkring “Var det planlagt?

  1. Enig min skønne svigerdatter 😍😍 Prinsessens farmor og farfar glæder sig for vildt 😍 Du bliver en helt fantastisk mor .. og barrnepigerne har du jo lige ved hånden 😍😍😍 vi glæder os og er så klar til pasningsordning 😍😍😍😍

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s