Ferietid

Jeg er flyvende i de her dage, vi har nemlig bestilt kæresteferie. Jeg glæder mig så meget til bare at slappe af, snorkle, nyde solen og have kvalitetstid med Nicholas. Vi har bestilt en uges ferie i Sharm el-Sheikh på det lækreste hotel, så nu går jeg bare og tæller ned til vi skal afsted om tre uger. Hotellet i sig selv ser så dejligt ud, og der er ikke langt til fantasiske steder hvor man kan snorkle, så det bliver så lækkert.

Se det lige, kan næsten ikke vente til at komme ned i varmen.

3

Udover det skal jeg på tøsetur til Budapest i maj med min mor, tante og kusine. Vi skal bo et lækkert sted med wellness, og så skal vi også ud at se og opleve byen. Så hvis der er nogle der har tips til noget man bare skal se eller opleve så skriv endelig.

budapest

Til lige at toppe det hele af, skal vi noget i dag (lige om lidt) som jeg glæder mig helt vildt til. Jeg ved ikke hvad vi skal andet end at jeg skal have varmt, behageligt tøj på og jeg skal pakke badetøj og pænt tøj. Jeg elsker overraskelser, og skal nok prøve at tage nogle billeder og dele i morgen.

Kys herfra!

En tanke omkring “Ferietid

  1. Hvor ser det bare helt fantastisk dejligt ud ❤ rigtig god fornøjelse. Knus til både dig og min søn ❤ også god fornøjelse med overraskelsen i dag 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s