Hvad skal baby så egentlig hedde?

Allerede fra vi mødte hinanden har vi faktisk snakket om babynavne, for gud hvor er det svært at finde det helt rigtige. Det skal være et navne som er sødt og pænt, men samtidig et man kan forestille sig en voksen hedde, og det må ikke være for almindeligt, men heller ikke for specielt.

Pigenavne har faktisk ikke været det sværeste, der er tre som vi begge synes er helt perfekte, så hvis det er en pige skal vi bare lige møde hende og se hvilket der passer bedst. De tre navne er:

Mickey

Lili

Esther

Vi er helt vilde med dem, og det er alle tre navne der føles helt rigtige for os begge to, så hvis det bliver en pige bliver det sværeste nok at vælge mellem dem, fordi det er tre gode navne.

Drengenavne derimod er ret svært. Nicholas har længe været vild med og snakket meget om Elon, og egentlig kunne jeg meget godt lide det til at starte med, men jo længere tid der går, jo mindre rigtigt føles det, så selvom han stadig “kæmper” for det, bliver det altså ikke Elon. Jeg er ret vild med Virgil, men der var det Nicholas der satte foden ned og nedlagde veto mod det. Øv. Så nu er der to navne på listen som vi begge kan lide, og som føles rigtige og de er:

Conrad

Calvin

Det er nogle navne vi selv synes passer godt både til en lille dreng, men også navne vi kan se en voksen mand hedde, og vigtigst af alt føles de også rigtige.

Måske der dukker flere navne op, og det kan også godt være at ingen af navnene passer når vi ser barnet, men det her er da en start. Nu skal vi til scanning om en lille uge hvor vi får kønnet at vide, og så er det også kun navne til det køn vi skal diskutere (for det er de i den grad blevet).

Kys herfra og god weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s