Nyd det..

Det er nok det aller flest mødre siger til mig når vi har snakket om graviditet. Nyd det. Nogle gange svarer jeg tilbage at det gør jeg også, men i virkeligheden har jeg ret svært ved at forstå hvad det helt præcis er jeg skal nyde.

Det må endelig ikke misforstås, for jeg elsker at jeg er gravid, og jeg er så glad for at vi har en lille guldklump på vej. Men lige nu glæder jeg mig faktisk bare til graviditeten er overstået. Indtil videre har jeg været plaget af kvalme, som heldigvis næsten er væk, jeg har fået bumser på ryggen og brystet, jeg har ondt alle mulige mærkelige steder når jeg bevæger mig, jeg er TRÆT, og jeg er hele tiden opmærksom på hvad jeg må og ikke må. Oven i det har jeg haft dage med voldsom hovedpine, og haft en gang tandkødsbetændelse, der gjorde ondt og gav mit et halvt hævet ansigt. Og jeg kan virkelig savne at nyde at glas vin eller øl med familie og venner, når vi er sammen og jeg sidder med mit glas vand.

Så indtil videre forstår jeg faktisk ikke helt hvad det er jeg skal nyde. Jeg nyder og elsker tanken om at jeg får en forhåbentlig sund og rask baby til sommer, og jeg elsker at se at maven stille og roligt vokser, men jeg kæmper godt nok med alle de fysiske gener.

Måske det ændrer sig når jeg begynder at mærke liv snart. Jeg er 18 uger henne nu, så det kan ikke vare længe før det begynder. Og måske er jeg bare en af dem, hvor det ikke er det er det fedeste i verden at være gravid.

Lige nu skal tiden bare gå, indtil baby kommer, og så håber jeg at jeg på et tidspunkt kommer til at forstå hvad det er jeg skal nyde.

Kys herfra!

En tanke omkring “Nyd det..

  1. Nyd det!!! Jeg kender det!!
    Nyd varmen, nyd at der ingen gråd er, nyd at du pt kun skal tage hensyn til dig selv, nyd din kæreste! Bare nyd det❤️❤️
    Hilsen hende den irriterende bagi fra Agnete timer på VUC 🙈😁

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s