Sommer og sol

Spaniencollage

I den her kulde er det dejligt at kunne drømme sig til sommer og sol. Vi skal ud at rejse i løbet af foråret, vi ved bare ikke helt hvor vi vil hen endnu, så jeg kigger meget på rejser. Måske ender vi egentlig bare med en afbudsrejse og så ser vi hvor vi kan komme hen når vi har fri til det.

Vi har både snakket om Italien, Spanien, Kroatien, Grækenland og Cap Verde, men det vigtigste er egentlig at vi kommer et sted hen hvor vejret er godt, og hvor vi kan slappe af og spise god mad. Det bliver så rart med en pause fra hverdagen og tid til bare at nyde hinandens selskab, specielt inden babys ankomst.

I sommers var vi på den dejligste ferie i Spanien med hele min familie. Det var virkelig en skøn ferie, og det var helt perfekt vejr. Billederne er derfra, og jeg bliver så glad og i feriestemning af at kigge tilbage på den, og alle mine andre dejlige ferier.

Kys herfra!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s