Boy or girl?

Argh! jeg er så spændt på at finde ud af hvilket køn baby er. Der er en lille måned før vi skal til scanning, og ventetiden føles SÅÅÅ lang, og imens kan jeg gå og kigge på sødt babytøj som jeg ikke kan købe, fordi det nærmest alt sammen er til enten pige eller dreng.

Det bliver så vildt at vide om det er en lille dreng eller pige, så er det lidt som om det bliver nemmere at forholde sig til, og så bliver det bare skønt at kunne sige han eller hun i stedet for babyen.

Når vi så ved kønnet om en lille måned, så kan jeg virkelig begynde at bygge rede, og købe alt hvad der skal bruges, for indtil videre har vi et par bodystockings, og det er nærmest det. Det bliver så dejligt at kunne gå amok i pige eller drengetøj, for der findes jo så meget lækkert.

I ventetiden kan jeg gå og kigge på lækre billeder af børneværelser og nyde at maven stille og roligt begynder at vise sig. Selvom man nok stadig godt kunne tro at jeg egentlig bare lige har spist en masse mad.

Kys herfra

Billede fra romkuglemor på instagram

screenshot_20180212-142849_201802121430441072052093946854673028.jpg

2 tanker omkring “Boy or girl?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s