Starten på noget nyt

Hej med dig og velkommen til min blog, og mit første blogindlæg. Jeg synes at det er så spændende at starte det her op, og håber at det vil blive taget godt imod.

Jeg har flere gange haft tanken at jeg ville starte en blog. Egentlig ikke fordi jeg tror at jeg har noget ekstraordinært at dele ud af, men fordi jeg har lyst til at dele mit liv, med dem der nu kunne have lyst til at følge med. Da min kæreste så nævnte det for mig en dag, uden at jeg nogensinde har snakket med ham om det, besluttede jeg mig for at gøre det.

Så her er den altså. Min blog.

Min blog, der kommer til at handle om stort og småt i mit liv, og alle de gode ting jeg oplever, men jeg vil også være ærlig, og dele de mindre fantastiske ting.

Kys herfra!

IMG_20171231_212706_745.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s